Evită mulțimea…

Drumuri, atitudini, speranțe, vitejie, vijelie, neam-prostism cît încape… scandaluri tendențioase și de prost gust… între noi fie vorba, prezentate destul de amatoricește.

Mult fals și tabloidizabilitate peste tot: de la știri prin meteo pîna la vînzătoarele de mercerie. Trăim timpuri ciudate… dar nu-ți spun nici o noutate cu asta, doar vezi și tu foarte bine, nu?

Sunt lucruri pe care pur și simplu refuz să le înțeleg, vreau să-mi exercit dreptul de a-mi păstra igiena mentală. Mă rog, cît se poate… pe de altă parte sunt alte lucruri pe care și dacă nu vreau, tot trebuie să le percep ca atare… De exemplu vrînd-nevrînd mă lovesc de o oarecare inhibiție constipată generată de un anume blocaj psiho-somatic care la rîndul ei se transformă în mitocănie… amuzant este faptul ca persoanele în cauză nici măcar nu-și dau seama de starea lor psiho-socială. Nu pot fi acuzați nici măcar de rea voință. Ei se află într-o avansată stare de degradare și fluidizare moleculară care la un moment dat va duce la evaporizarea acestora. Prin urmare trec prin viață fără urme…

Cunoști asemenea cazuri? Mă gîndesc cu o oarecare neliniște totuși că asemenea persoane se incumetă la procreere. În cele mai multe cazuri bănuiesc că este vorba de mici accidente de cauciuc apărute din pasiunea necontrolată sau uneori chiar violentă a acestor specimene predestinate unor studii antropologice de un anumit fel.

Le poți întîlni peste tot în lume, căci frustrarea, mitocănia, micimea și invidia nu cunosc granițe. Te-ai gîndit vreodată la dezregimentarea spiritului? Căci pînă una alta se pare că din toate timpurile fel de fel de sisteme sociale, instituții, clerici, bănci, politicieni și alți oportuniști încearcă să ne rupă de adevărul absolut și să facă din noi niște molecule fluide și formabile. Criză, necriză, alegeri și campanii, vorbe și promisiuni… Ce zici? Tu ce faci în privința asta?

Evită mulțimea… Fii jucătorul, nu pionul !!!

 

photo_evitamultimea2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: