Monkey Business

Ai văzut vreodată cîini care-și fugăresc propria coadă încercînd să muște din ea? Spectacol ridicol, bizar și depravat. Seamănă cu cea ce vezi și tu în jurul tău… E plin de maimuțoi în toate planurile… Trebuie doar să te uiți la moacele jucătorilor din jalnica telenovelă  zilnică pe care-l trăim cu toții…

Da! Ai dreptul să ai curajul să îi detești pe cei ce merită… De ce să accepți să ți se ridice într-un mod grosolan la nivel de etalon, să zicem prefăcăturile cu voci nazale, evident corectate pe computer și uniformizate cu silicon,  promovate fiind de parveniții conjuncutrali și diletanți din mass-ul nostru de medie în căutare permanentă de foloase obscure și plăceri ieftine?

Sau de ce ai impresia că trebuie să-l crezi pe cel ce îți vorbește de pe sticlă sau din radio încercînd să te convingă despre adevărul său dintr-un reflex pavlovian oricum impus de alții și enigmatic de neînteles pentru el, motivat fiind de ciolan și mai nou de proprietăți prin țări străine?

Sunt niște sepcimene antropologice disproporționate cu frunți, urechi și gușe rezultate dintr-o clonare fușerită, să nu mai vorbesc de expresia tîmpă și distorsionată de goliciunea diabolică resemnată a ochilor lor…  excelent material didactic… excelent…. Sau poate că exact de așa ceva ai nevoie… mă scuzi, te rog in cazul acesta, mon cher.

Nu uita vorba străveche a latinilor: Mens Sana In Corpore Sano.

Și fii atent!!! Nu cumva să ajungi coada cîinelui… că te vor devora maimuțoii…

Image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: